4 port.
2 kycklingfiléer
4 vitlöksklyftor
olja
salt
svartpeppar
2 dl mini fraiche
1 hönsbuljongtärning
1 msk rosmarin
1 lime både rivet skal och den pressade saften
0,5 dl hackad persilja
2 kycklingfiléer
4 vitlöksklyftor
olja
salt
svartpeppar
2 dl mini fraiche
1 hönsbuljongtärning
1 msk rosmarin
1 lime både rivet skal och den pressade saften
0,5 dl hackad persilja
1,5 dl ris
3 dl vatten
1 tsk salt
Gör så här
Häll ris, vatten och salt i en kastrull och låt koka upp, sänk sedan värmen ock låt koka i ca 20 minuter.
Skär varje kycklingfilé på längden. Skala och pressa vitlöken. Bryn kycklingen i olja i en teflonstekpanna, salta och peppra. Blanda fraiche, buljongtärning, rosmarin och limesaft i en gryta. Lägg i kyckling och vitlök. Låt koka under lock ca 5 min. Rör ner limeskal och persilja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar