4 port.
4 kycklingfiléer
4 vitlöksklyftor
olivolja
salt
svartpeppar
grillkrydda
2 1/2 dl laga lätt, 5%
4 vitlöksklyftor
olivolja
salt
svartpeppar
grillkrydda
2 1/2 dl laga lätt, 5%
2 dl mini fraiche
1 köttbuljongtärning
1 msk rosmarin
rivet skal och pressad saft av 1 lime
1 dl gröna oliver
Gör så här;
Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden och bryn kycklingen i olivolja i en stekpanna, krydda med kryddorna. Blanda grädde, fraiche, buljongtärning, rosmarin, limesaft och pressad vitlök i en bunke och häll över den stekta kycklingen. Låt koka under lock ca 5 min. Rör ner limeskal och oliver. Garnera med lime.
1 köttbuljongtärning
1 msk rosmarin
rivet skal och pressad saft av 1 lime
1 dl gröna oliver
Gör så här;
Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden och bryn kycklingen i olivolja i en stekpanna, krydda med kryddorna. Blanda grädde, fraiche, buljongtärning, rosmarin, limesaft och pressad vitlök i en bunke och häll över den stekta kycklingen. Låt koka under lock ca 5 min. Rör ner limeskal och oliver. Garnera med lime.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar